Terugblik – Colland Bijeenkomst – Duurzame inzetbaarheid

Wist u dat duurzame inzetbaarheid is uitgevonden door de agrarische en groene sector? Werknemers in onze sector hebben al zolang we kunnen herinneren een uitdaging om door het jaar heen inzetbaar te zijn. Ieder seizoen is er ander werk. Dat vraagt bredere kennis en verschillende competenties van werknemers. Maar weten we ook, naast dit seizoensaspect, hoe duurzaam inzetbaar we op de langere termijn zijn?

In gesprek over duurzame inzetbaarheid met Jaap Jongejan
Op 26 september stond de Colland Bijeenkomst in het teken van duurzame inzetbaarheid. Jaap Jongejan, directeur van SBI Formaat en Landgoed Zonheuvel, gaf tijdens deze Colland Bijeenkomst zijn visie op de toekomstige uitdagingen rondom duurzame inzetbaarheid in de agrarische en groene sector.

Jaap Jongejan is jarenlang voorzitter geweest van CNV Vakmensen. In 2012 heeft hij de overstap gemaakt naar het training en adviesbureau SBI Formaat op Landgoed Zonheuvel in Doorn. SBI richt zich op het bevorderen van de duurzaamheid van bedrijven en het verbeteren van de arbeidsverhoudingen.

Wilt u de presentatie terugzien? Of bent u niet aanwezig geweest bij de bijeenkomst maar wilt u graag de presentatie alsnog bekijken? Klik dan hieronder om de presentatie te downloaden.

Download de presentatie van Jaap Jongejan

Algemene informatie

26 september 2017

16:00 - 19:00

De Bleek 13, 3447 GV, Woerden

Locatie