Terugblik – Workshop ‘Scholing & Ontwikkeling’

Het bestuur Colland Arbeidsmarkt had alle sectorcommissies uitgenodigd om op dinsdag 6 maart 2018 in een workshop zelf (opnieuw) aan de slag te gaan met het thema ‘Scholing & Ontwikkeling’. Het bestuur van de Colland Sectorraad onderschrijft in haar strategie dat constante ontwikkeling van de werknemer nodig is om de continuïteit van de sector te waarborgen. Beide besturen waren dan ook zoveel mogelijk bij de workshop op 6 maart aanwezig.

Doel van de workshop: 

  • Sectorcommissies informeren over de strategische inzet, visie en missie rondom Scholing & Ontwikkeling. 
  • Het opzetten van een werkwijze en manier van denken aan de hand waarvan sectorcommissies zelf een visie en missie op arbeidsmarkt en een logische vervolgstap voor hun sector ontwikkelen. Sectorcommissies zijn en blijven zelf verantwoordelijk voor de visie en missie op Arbeidsmarktbeleid van hun sector en de verdere uitwerking daarvan.

Wilt u de presentatie terugzien? Of bent u niet aanwezig geweest bij de bijeenkomst maar wilt u graag de presentatie alsnog bekijken? Klik dan hieronder om de presentatie te downloaden.

Download de presentatie

Als u meer informatie wenst over deze workshop, kunt u contact opnemen met Margreet Verkerk (margreet.verkerk@actor.nl of tel. 06-51467810).

Algemene informatie

6 maart 2018

15:00 – 18:00

De Bleek 13, 3447 GV, Woerden

Locatie