Colland bijeenkomst 4 oktober 2022

Thema: Hoe zorgen we voor een aantrekkelijke arbeidsmarkt?

De agrarische en groene sector is een dynamische sector met daarin allerlei interessante ontwikkelingen. Denk aan innovatie, technologie en internationale handel. Toch blijft het een uitdaging om aantrekkelijk en boeiend te zijn. Factoren als automatisering, schaalvergroting, bedrijfsbeëindiging en imago spelen daarin een cruciale rol. De vraag is hoe kunnen we de sector, de bedrijven en het vak nog beter positioneren als boeiend en aantrekkelijk? 

Wat gaan we doen tijdens deze Colland bijeenkomst?

Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag met u in discussie over of en hoe goede arbeidsmarktcommunicatie kan bijdragen aan een aantrekkelijke en boeiende sector? Waar liggen de grootste kansen en obstakels? Wat kunnen werkgever- en werknemersorganisaties hierin betekenen? We hebben hiervoor sprekers uit verschillende sectoren uitgenodigd die ons meenemen aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.

Waar en wanneer?

Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 16.00-19.00 uur
Locatie: The Hall, Korenmolenlaan 4, 3447 GG, Woerden

De bijeenkomst is bedoeld voor leden van besturen, (sector)commissies en adviseurs binnen het Colland verband (BPL Pensioen, Colland Arbeidsmarkt, Sazas en Stigas) en CAO delegaties.

Aanmelden

  • Voorwaarden voor extra inschrijving: Het is mogelijk om een collega-adviseur, werknemer of ondernemer uit de sector Agrarisch & Groen in te schrijven. Het is niet mogelijk om een adviseur van een extern commercieel bureau in te schrijven