Colland Bijeenkomst ‘Samenwerking’ 3 maart 2020

Op 3 maart 2020 organiseert Colland Bestuursbureau samen met Colland Arbeidsmarkt de Colland Bijeenkomst met als thema 'Succesvol Samenwerken'. Technologische ontwikkelingen zoals robotisering en digitalisering hebben een grote impact op de agrarische en groene sector en veranderen de arbeidsmarkt ingrijpend. 

De praktijk wijst uit dat een goed georganiseerde samenwerking resulteert in lange termijnoplossingen voor complexe uitdagingen zoals werkloosheid, doorontwikkeling werknemers, passende huisvesting voor arbeidsmigranten en nieuwe landbouwsystemen.

Een succesvolle samenwerking blijft echter een grote uitdaging. Want hoe maak je robuuste afspraken voor de lange termijn in een continu veranderende omgeving? Hoe ga je om met verschillende belangen en culturen? Wie heeft welke rol in hoe vul je die rol zo goed mogelijk in om het gewenste resultaat met elkaar te behalen?
 
Tijdens deze bijeenkomst laten we met praktische voorbeelden zien hoe wat de voorwaarden zijn van succesvol samenwerken en wat het concreet oplevert.

Gastspreker is Dr. Maurits Sanders die zijn visie geeft op hoe een goede samenwerking een project doet slagen.Hij doet al meer dan vijftien jaar onderzoek naar Publiek-Private Samenwerking en andere vormen van interactie tussen de overheid en het bedrijfsleven. Naast zijn adviespraktijk is hij werkzaam als kerndocent Publiek-Private Samenwerking bij Nyenrode Business Universiteit.

Neem contact met ons op

  • Voorwaarden voor extra inschrijving: Het is mogelijk om een collega-adviseur, werknemer of ondernemer uit de sector Agrarisch & Groen in te schrijven. Het is niet mogelijk om een adviseur van een extern commercieel bureau in te schrijven

Algemene informatie

3 maart 2020

16.00 - 19.00

De Bleek