Colland Masterclass “verdieping arbeidsmarkt” 13 februari 2019

In oktober 2018 heeft Colland Arbeidsmarkt de uitkomsten gepubliceerd van het Arbeidsmarktonderzoek 2018 als hulpmiddel voor beleidsvorming door sociale partners en hun samenwerkingsverbanden.

De sectorcommissies van Colland Arbeidsmarkt en sociale partners pakken de uitkomsten verder op. Naast Colland Arbeidsmarkt hebben BPL, Sazas, Stigas en Colland Sectorraad direct of indirect te maken met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Om over de uitkomsten en de opvallende punten van het Arbeidsmarktonderzoek verder te praten, organiseren wij de Masterclass ‘Verdieping Arbeidsmarkt’ op 13 februari 2019. Tijdens deze bijeenkomst nodigen wij u ook uit uw aandachtspunten te delen en mogelijk leerpunten op te doen uit andere sectoren.

De bijeenkomst is opgedeeld in 2 delen. Het eerste deel (deel A) is plenair. Hierin komen de opvallende punten en grote lijnen van het Arbeidsmarktonderzoek aan bod.

Het tweede deel (deel B) vindt plaats in groepen. U wordt ingedeeld op basis van uw opgegeven voorkeuren. In dit deel is er ruime gelegenheid om uw eigen ervaringen, activiteiten en voornemens  op het terrein van de arbeidsmarkt te delen.

Inschrijven Colland Masterclass “verdieping arbeidsmarkt” 13 februari 2019

Algemene informatie

13 februari 2019

16:00 – 19:30

Woerden

Locatie

MeetINoffice

De Bleek 13
3447 GV Woerden