Terugblik – Colland Bijeenkomst – Verkiezingen 2017 en ons pensioen

Op 15 maart hebben we gestemd voor de Tweede Kamerverkiezingen. Welke partij is het beste voor ons pensioenstelsel? En voor ons eigen pensioen? Tijdens de Colland Bijeenkomst op 7 maart ging Richard Pauw, manager public affairs bij de Pensioenfederatie, dieper in op het hoofdstuk ‘pensioen’ in de verschillende verkiezingsprogramma’s.

De opvattingen en toekomstvisies van partijen op het gebied van pensioen lopen flink uiteen, en de overheid heeft veel invloed op ons pensioenstelsel. Daarom is het belangrijk om u bewust te zijn van het effect van uw stem hierin.

Aansluitend was het woord aan de voorzitters van BPL Pensioen. Zij namen de aanwezigen mee in de acht uitgangspunten voor de strategie van het pensioenfonds. Ter afsluiting was er gelegenheid om te netwerken en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Bent u aanwezig geweest bij de bijeenkomst en wilt u uw mening achteraf met ons delen? Deel dan uw ervaring met ons via een mail naar petra.westdijk@actor.nl. Bent u niet aanwezig geweest bij de bijeenkomst maar wilt u graag de presentaties terugzien, klik dan hieronder op de presentaties.

Download de presentatie van Richard Pauw

Download de presentatie van BPL Pensioen

Algemene informatie

7 maart 2017

16:00 - 19:00

De Bleek 13 3447 GV Woerden

Locatie